Dubbel dvd en merchandise te koop!

Vanaf nu kunt u een dubbel dvd bestellen via de Shop. De dvd bevat de documentaire en daarnaast een bonus dvd met een diepte-interview over beelddenken met Marion van de Coolwijk. Dit interview biedt inzichten over beelddenkers en hun moeilijkheden in het onderwijs. Daarnaast geeft Marion ook praktische handvatten voor ouders en onderwijsprofessionals om beelddenkers te ondersteunen in het onderwijssysteem.

!Let op: beperkte oplage van deze dubbel dvd beschikbaar!

Ook is zijn er sinds kort ‘Pin me er niet op vast’ producten beschikbaar,  zoals t-shirts en magneten.

Bestel het hier.

 

 

 

 

 

 

DVD binnenkort beschikbaar

Binnenkort is er dvd verkrijgbaar via deze website. De dvd bevat de documentaire en daarnaast een bonus dvd met een diepte-interview over beelddenken met Marion van de Coolwijk. Marion is auteur en daarnaast oprichter en opleider bij Kind in Beeld. Dit interview biedt inzichten over beelddenkers en hun moeilijkheden in het onderwijs. Daarnaast geeft Marion ook praktische handvatten voor ouders en onderwijsprofessionals om beelddenkers te ondersteunen in het onderwijssysteem. Er volgt snel meer informatie!

Wilt u alvast een dvd reserveren? Stuur een mailtje naar: info@pinmeernietopvast.nl. U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging. De prijs van de dvd is € 17,95.

Update TV-uitzending

De documentaire wordt uitgezonden op NPO2 Extra op om 19:55 uur. Het staat in de gids onder ‘Makers van Morgen’. Daarna is het terug te vinden op www.2doc.nl.

 

Vertoning in het Filmhuis Alkmaar

Voor de eerste keer was Pin me er niet op vast te zien in het Filmhuis Alkmaar voor de donateurs van de crowdfunding campagne. Wat een grote opkomst en mooie reacties! Binnenkort wordt bekend gemaakt waar en wanneer deze documentaire de komende tijd te zien zal zijn.

70%

Met nog 9 dagen te gaan zitten wij met onze Crowdfunding Campagne op 70% van het streefbedrag. Help jij mee met de laatste loodjes? We willen de komende dagen nog 1200 euro ophalen om dit project tot een succesvol einde te brengen en de film af te kunnen maken! Dus wil jij bij de premiere zijn of wil je met je bedrijfsnaam in de aftiteling?

Ik wil helpen!

40%

10 dagen nadat onze Crowdfunding Campagne is gestart zitten wij op 40% van het streefbedrag! Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen doneren, hun hart over het onderwerp luchten en blij zijn dat het initiatief voor deze documentaire er is. Ook zijn er zelfs mensen die twee keer doneren! Bedankt allemaal, we gaan nog even door en zijn voorbereidingen aan het treffen om het project zo goed mogelijk te laten slagen! 🙂